Kirurgi Heden

Allmänkirurgi

Kirurgi Heden har en ny och toppmodern operationsenhet med otroligt hög standard för att nå bästa resultat. Alla kirurger hos oss är medlemmar i Svensk kirurgisk förening och har mer än 20 års erfarenhet inom den kirurgiska verksamheten.

Vi kan utföra olika laparaskopiska ingrepp för olika sjukdomar inom allmän kirurgi. Även operationer som t.ex. ljumskbråck, femoralbråck, navelbråck, ärrbråck, bukväggsbråck, gynekomasti, borttagning av hudförändringar samt större underhudstumörer, sterilisering av män, fimosis (förhudsförträngning), hydrocele testis (pungbråck) anala ingrepp (hemorrojder, hudflikar, analfissurer, analfistlar).

Vi utför gastroskopi samt koloskopi och följer upp med behandlingar. Tjock- och ändtarmscancer är vår 3:e vanligaste cancerform och vi på Kirurgi Heden utför cancerscreening med koloskopi (undersökning av tjocktarmen).

På grund av Covid-19
I dessa tider med restriktioner på grund av Covid-19, undanbereder vi att ni har sällskap med in på vår mottagning. Undantag är förälder, tolk eller personlig assistent. Tack för visad hänsyn!
Remiss
Vi tar emot remisser för gastroskopi & koloskopi från samtliga vårdcentraler.

Vi har ett stort utbud inom kirurgi och behandlingar.

Första besöket hos specialistläkare 100:-
Återbesök 300:-

Remiss från din läkare

För att komma till oss måste du ha remiss från din läkare alt. skicka en egenremiss.

Tjänster

Bilder

Operationer
Operationer
Operationer
Operationer